PartyFit ládví se změnil na PartySport! Otevřeli jsme 7. 6.

Milí klienti bývalého Partyfitu Ládví,

jsme nová skupina, která převzala prostory po firmě SportFit s.r.o., která provozovala bývalý Partyfit. Navazujeme na stejný koncept cvičení a máme to štěstí, že jsme se domluvili s většinou trenérů. Dejte nám ještě týden na technickou přípravu prostor, ladíme detaily na všech frontách a už se vás nemůžeme dočkat.

V současné době také právně řešíme, jak o vás a vaše kredity nepřijít. Jisté už dnes je, že nemůžeme převzít databázi po bývalém majiteli, proto to rozjedeme společně zcela od začátku.

V našem novém rezervačním systému si můžete během minutky vytvořit bezplatně účet a rezervovat se hned na lekci (založení účtu). Staré přihlašovací údaje nebudou bohužel fungovat.

O své bývalé kredity nepřijdete!!! Vše spolu doladíme osobně na recepci. Těšte se na spoustu bonusů, cvičení a zábavy. Věříme, že pohybem a dobrou náladou porazíme období Corony a společně si lekce užijeme.

Dále spolupracujeme s Multisportem, Benefit Plus a Edenred. I pro vás platí to stejné pravidlo, je potřeba si u nás vytvořit nový účet a můžete si užít všechna cvičení u nás bez kauce.
Uděláme maximum pro vaši spokojenost, bez vás to nedáme 🙂

Partysport Kobylisy (Partygroup ČR s.r.o.) se distancuje od provozovatele Partyfitu v Karlíně. Po celou dobu fungování Partyfitů Ládví a Karlín se jednalo o 2 oddělené provozy, nikdy firemně ani účetně propojené. Dokud se situace v Karlíně nevyřeší, mohou karlínští vyzkoušet lekce se známými trenéry u nás a my jim dáme čas na rozkoukanou a k tomu první 3vstupy zdarma 🙂
7.6.2021 jsme odstartovali !