V Praze nevídaný příměstský tábor 5+5 (5 SPORTŮ + 5 AKTIVIT) Prázdniny 2022 je v prodeji ! Díky velikému zájmu dětí o tyto tábory s opravdu bohatým programem si rezervuj místečko již teď !

Proč jsou vůbec naše tábory tak oblíbené ? Nezavřeme děti na jedno sportoviště na celý týden, NAOPAK !   Čeká nás každý den jedna DOPOLEDNÍ pohybová aktivita s trenéry PartySport (Jumping skákání na trampolínkách, H.e.a.t. (zábavná chůze na pásech s hudbou ), Bubnování do rytmu PoundFit a jedna ODPOLEDNÍ návštěva nějaké zábavné atrakce (koupaliště, výlety, Dino park, Kukuřičné bludiště, apod). Děti si sopoledně zasportují, odpočinou a odpoledne se pobaví ????

  • Děti prostě pohyb a zábavu milují
  • Naučí se nový sport a jak se při sportu chovat
  • Zlepší si fyzickou kondici
  • Vybijí energii a najdou spoustu kamarádů

Rezervujte si místo na našem táboře u Zuzky, nebo Filipa na tel 722 08 48 48, nebo info@partysport. Cena 3900 Kč za 5 dní. Rezervace je platná složením zálohy 1000,-Kč (nebo posláním na účet), doplatek pak 2900 Kč do 31.5.2022 (příp. změny v termínech jsou samozřejmě možné)

termíny :

červenec 18-22.7., 25-29.7.,

srpen 1-5.8., 8-12.8.,

Přihlášky tábor 2022 a informace zde Příměstské tábory

Případně nás prosím kontaktujte, 

těšíme se na Vás, Zuzka a Filip  : )

 

Sportovní příměstské tábory pořádáme již 10 rokem. Našim hlavním cílem je skutečně bohatý program pro děti, zajištění zábavy a bezpečnosti. O dohled se nám na příměstském táboře starají profesionální trenéři a hodné tety (profesionální pedagožky), kreré k nám zároveň docházejí celoročně sportovat. Náš pohybový příměstský tábor na Praze 8 je určen pro všechny děti, nejen ty sportovně nadané. Všechny děti zapojíme do sportovních, nebo spíše do pohybových aktivit a zábavných her, při kterých se všichni skamarádí a po celém dnu odcházejí šťastní a plní dojmů.