Všichni se po vánocích snažíme rychle shodit a zběsile se vrháme na cvičení a držíme nejrůznější diety. Proto jsme Vám připravili tipy, jak nejúčinněji kila shodit. Nejprve si cvičení vyzkoušej, které se ti nevíce líbí a bude tě bavit. Ideální na začátek pro spalování tuků a formování spodní poloviny těla je H.E.A.T.

Pokud chceš chodit každý den, zatížení pro tělo by se mělo střídat jeden den kardio cvičení (H.E.A.T. / dynamičtější pak Jumping, Pound Fit) a druhý den  posílení / protažení těla (Jóga, Pilates, Problémové partie, svižnější pak Power jóga, TRX a Kruháč. Můžeš tedy kombinovat cvičení tak, aby tělo vždy druhý den odpočívalo a to buď na cvičení, které je zaměřené na něco jiného, nebo budeš mít prostě volný den.

K tomu se váže pravidelná strava. Na internetu je spousta diet, ale platí, že se nemáš trápit hladem. Rychlé diety nefungují. Nauč se dobře jíst – hodně snídat, 1-2 dopolední sváči (ovoce, jogurt) a pak nesmažený oběd s přílohou (na omáčky zapomeň). Odpo už na jídle ubírej a večer maso s přílohu jen malinkou, lepé se zeleninou. Omez cukr (limonády, víno, alkohol) a mouku (rohlíky, chleba).

Těšíme se na tebe a vše co píšeme výše nám zafungovalo. Zvol si četnost a intenzitu, která ti vyhovuje. Je to je jen na tobě, rozhodně se nepřepínej, hodně spi a naslouchej svému tělu.

Těšíme se na Tebe 🙂